Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změna administrátora stránek 7.10.2024

20241007_161519.jpg

 

Zdravím všechny čtenáře. Protože Vás informujeme o dění a změnách ve funkcích našeho sdružení, i já bych vás rád informoval o důležité změně. Avšak dříve si dovolím napsat pár slov na toto téma z historie našeho sdružení. V roce 2002 vzniklo sdružení, jak ho znáte dnes. Tomu předcházelo uskupení čtyř lidí, tzv. chlapské rady, které jsem byl součástí. Po deseti letech, jsem zkusil založit a vytvořit pro naše sdružení internetové stránky, které se staly neodmyslitelnou součástí našeho spolku. Skrz monitory počítačů, tabletů a mobilů jsem s Vámi komunikoval, dával vědět co se v Klokočově děje, nebo bude dít. Postupem času se na webu rozšiřovaly informace o zákulisním dění, jména členů, kontakty, naše směrnice, historie, atd., atd. Po nějaké době jsem se rozhodl zaregistrovat oficiální stránky pod názvem WWW.KLOKOCOV.COM, které nahradily původní název www.klokocov.estranky.cz. Tím jsme navíc eliminovali dotěrné reklamy. K tomuto kroku jednohlasně sdružení souhlasilo. Dále probíhalo vkládání fotografií, hodnocení akcí a jiné. Založením stránek jsem docílil toho, že se informace dostaly daleko za hranice našeho města. Dokazuje to skutečnost, že k dnešnímu dni bylo na stránkách bezmála 2,5milionů přístupů. Denně navštíví naše stránky v průměru 300 počítačů. V závaznosti na měsíci, kdy ty letní jsou pro nás více „akční“ dokonce 20 tisíc přístupu měsíčně. Jsem neskutečně rád, že má činnost měla opravdu smysl a byla důležitá.  Začal jsem ze své vlastní iniciativy také psát o každé naši proběhlé akci, tzv. „hodnocení“ a později dával plakáty také do vitríny pro lidi, co nemají přístup k internetu. Zde jsem rovněž umisťoval plakáty akcí a různé informace včetně přání pro děti k prázdninám a přání do nového roku všem. Na stránkách přibývaly další a další rubriky. Například harmonogram akcí jak aktuálních, tak na celý rok. Neodmyslitelnou součástí je tabulka k maškarnímu plesu, která je pro komunikaci důležitá a hojně využívána.  Je toho ovšem mnohem víc spojené s touto aktivitou.

Je to práce, kterou jsem žil a opravdu mě bavila i přes stovky a stovky mnohdy probdělých hodin. Články do měsíčníku, tisky plakátů, článků a informací v Infocentru, kde už jsem byl jako doma. Bohužel se stala skutečnost, kdy se 3.10. na členské schůzi klok. sdružení rozhodlo, že již nebudu tuto aktivitu dělat. I přes mé vroucí přání setrvat a pokračovat, jsem byl pouze o jediný hlas 8:7 přehlasován. Od tohoto dne, již tedy nejsem administrátorem těchto stránek, včetně FCB !.

Děkuji, hlavně skalním členům sdružení, za projevenou podporu a jejich hlas. Budu ovšem nadále členem sdružení, pokud možno konat akce, na kterých se nejvíc podílím, jako je třeba maškarní pro děti a Mikuláš, i když to bude složitější, co se komunikace s veřejností týče. Moc si přeji, aby naše sdružení tím neutrpělo újmu a nadále fungovalo jak má.

Děkuji i Vám, čtenářům, za věrnost a návštěvnost stránek, které byly pro mne vším.

S pozdravem Karel Till ml.