Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krmáš 9.9.2024

9.září, den po příborské pouti, se uskutečnil u nás v Klokočově tradiční Krmáš. Jedna ze stěžejních akcí, kterou navštíví stovky příznivců, hostů, kamarádů. Oproti slunečným, víkendovým dnům, se ten náš pondělní nesl v deštivém a pochmurném duchu. I přes takové podmínky my akci konáme a vždy se těšíme na Vaši účast. Velkým a příjemným překvapením pro nás bylo, že i přes to se vás sešel velký počet. Víme, že pomyslným tahákem je náš vyhlášený guláš, protože spousta z vás na něj dokázala čekat v dešti pod stanem či zastřešením víc než hodinu. Mimo guláš byly nabízeny hot dogy, palačinky, koláčky, marinovaná krkovička a jiné. Nesmělo chybět čepované pivo a nealko pivo pomelo-grep. Letošní novinkou byly nabízeny míchané drinky. Bohužel vlivem počasí byl odvolán skákací hrad pro děti a hudba byla poskromnu. Přesto velmi kvalitní, kde se našli jedinci, co si zatančili. Okolo šesté hodiny se prodal poslední ze tří kotlů a lidé pomalu začali odcházet do teploučka. Ti otužilejší vydrželi asi do desáté.

Děkujeme všem příznivcům za účast a podporu, ve formě dobrovolného vstupného, které si velmi vážíme. Těšíme se na další společné shledání.

Sledujte naše stránky www.klokocov.com, a nově portál www.osklokocov.rajce.net , kde naleznete fotografie i videa z našich akcí.

Karel Till ml.