Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj ve Volejbale 22.6.2024

Dvanáctý ročník volejbalového turnaje se konal 22.06.2024 na klokočovském hřišti. Od časného rána probíhaly přípravy, bylo třeba nachystat herní plochu, síť, či bufet. V 9 hodin jsme již vítali první týmy. Celkově se turnaje zúčastnilo šest týmů, z nichž čtyři byly z Příbora – konkrétně Čundrlíci, U40, VC JA a Pat a Mat. Zbývající týmy přijely z Kopřivnice a valašské Jarcové. Hráči si hned po zaregistrování mohli pochutnat na výborných klobásnících, které dostali na uvítanou.

Počasí nás zpočátku trochu pozlobilo a první zápasy se hrály v dešti, ale jak čas ubíhal, vyjasnilo se a my již dohrávali pod dohledem sluníčka. Sportovci během celého dne využívali skvěle zásobený bufet, kde se mohli občerstvit chlazenými nápoji, uzeninami a odpoledne i grilovanou krkovicí po které se jen zaprášilo.

Po odehrání posledního zápasu nastal čas pro náš oblíbený rituál a to společné fotografie všech hráčů a hlavně vyhlášení výsledků. Po dlouhé sérii prvních a druhých míst se letos na bronzové pozici umístil tým z Kopřivnice (Kopr), druhé místo získali klokočovští Čundrlíci a zlato, společně s putovním pohárem, si odnesli Walaši z Jarcové. Medailisté byli odměněni lahvinkou a frgálem.

Všem účastníkům patří velká gratulace za jejich výkony. Na závěr sportovního dne jsme si u piva a štamprlí popovídali o povedeném turnaji a někteří si ještě střihli přátelský zápas.

Velké díky patří organizátorům akce, obsluze za barem a všem zúčastněným. Také děkujeme Vinotéce u Penny za sponzorský dar. Těšíme se na další volejbalové turnaje.

Za o.s. Klokočov Martina Filipová, Libor Pustějovský