Jdi na obsah Jdi na menu
 


P O Z O R - ZMĚNA VYUŽÍVÁNÍ PRO VEŘEJNOST od 1.7.2021

S platností od 1.7.2021 se mění podmínky a možnosti využívání venkovních prostor městského hřiště a zařízení v majetku občanského sdružení.

 

Na výborové schůzi dne 15.6.2021 členové výboru zrušili možnost využívání prostor hřiště, hospodářskou budovu včetně energií pro širokou veřejnost. Toto bude dále možné jen občanům Klokočova a členům výboru, kde to bude možné pouze soukromě, jako například oslavy narozenin, svatby, výročí aj. Dále nezaniká možnost využití pro školy, školky, zájmové společnosti z oboru školství a vzdělávání, či sportu. Tyto aktivity jsou ovšem možné nově po denní dobu maximálně do 22:00 hodin. Pozdější užívání již není možné.

Ruší se proto možnost pořádání akcí pro ne-občany Klokočova a firemní akce.

Využívání venkovního areálu a multi-hřiště zůstává pro veřejnost nezměněna a bez omezení za daných podmínek a s ohledem na bezpečnost osob. 

 

Odůvodnění: Bohužel, po několika soukromých akcích na hřišti se množily stížnosti na hluk po dobu nočního klidu. I přes  veškerou snahu a upozornění, se tyto pravidla porušovaly. Proto, abychom měli, tedy občanské sdružení nadále dobré, sousedské vztahy se výbor rozhodl pro tento krok.