Jdi na obsah Jdi na menu
 


podmínky výpujčky venkovních ploch a multi-hřiště

  1. Klokočovské hřiště je majetkem města Příbora, tudíž nelze vybírat nájemné za venkovní prostranství. Ovšem spotřeba energií, či vybavení, je majetkem občanského sdružení Klokočov, které využíváme všichni a je třeba se o něj starat, udržovat, nakonec také koupit. To je již v režii našeho sdružení a je nutné při jakémkoli poškození uhradit opravu, nebo zakoupit nové. Proto je zde ceník výpůjčky hmotného majetku, o který budete mít na své akci zájem. Při sjednání termínu, osobně se zodpovědnou osobou která Vás bude mít na starosti, sepíšete seznam půjčených věcí včetně její ceny. Zde je proto mmj. stanovená vratná záloha, ze které se odečtou např. rozbité sklenice, talíře, či ztráta půjčené věci. V případě předání bez jakéhokoli poškození či ztráty, se vratná záloha vrací v plné výši bez úroku, či poplatku za opotřebení.
  2. Po sjednání termínu se zodpovědnou osobou, bude tento den uvedený na těchto stránkách v sekci "kalendář soukromých akcí" a na nástěnce klokočovského hřiště, umístěné na hospodářské budově na hřišti. Pokud se rozhodnete ke zrušení akce, neprodleně nás informujte, abychom mohli popřípadě termín nabídnout jinému zájemci.
  3. Dále bychom chtěl upozornit na důležitost nahlášení své akce na městském úřadě v případě, že překročí dobu stanovenou pro noční klid a to je 22:00 hodina. V případě nenahlášení, si pořadatel sám nese zodpovědnost za případné problémy. Zdůrazňuji, že v tomto případě je nutné akci nahlásit na MÚ s dostatečným předstihem min. 1 měsíc a to z toho důvodu, že schválení předstupuje přes radu města, kde je termín jednání individuální a nemusí se schválení stihnout do doby konané akce.
  4. Za úrazy vzniklé na soukromé akci v prostorách klokočovského hřiště, klokočovské sdružení nenese žádnou zodpovědnost. Zároveň bychom chtěl upozornit na zvýšenou kontrolu dětí, které mohou vběhnout z hřiště na veřejnou komunikaci, kde jezdí auta!!. Jedná se hlavně o malou branku v bezprostřední blízkosti hracích prvků pro děti. Ta je nonstop odemčená pro veřejnost. V případě menšího úrazu, je vždy k dispozici lékárnička, která je umístěna uvnitř hospodářské budovy.
  5. Ceny byly schváleny občanským sdruzenim Klokočova. 

Dodatek č.1

  • Herní prvky-volejbalové sloupky a síť pro volejbal/nohejbal, tenisové sloupky a síť pro tenis včetně příslušenství budou umístěny v uzamykatelném boxu, který bude umístěn v těsné blízkosti hřiště tak, aby byl co nejjednodušeji dostupný všem sportovcům. Systém předávání klíče od boxu, popř. sdělení kódu zámku bude řešen s jednotlivými zvolenými zástupci sportovních odvětví-tenis, volejbal, nohejbal, basketbal, malá kopaná, kteří si po dohodě se spoluhráči určí sami vhodné, nejlépe pravidelné termíny utkání, tréninku apod. Hrací dny, hodiny a jejich délka budou dohodnuty se zástupci OS Klokočov tak, aby nebyly nikterak vážně narušeny herní aktivity malých dětí a dorostu. Na internetových stránkách OS Klokočov bude umístěna tabulka pro rezervaci neplánovaných sportovních klání, kde si budou moci zájemci dopředu objednat a rezervovat využití hřiště v požadovaném termínu. V prostoru pod zastřešení bude umístěn smeták, lopatka a smetáček, které budou určeny pro povinný úklid hřiště po ukončení každé sportovní akce.

Děkujeme, že chcete využívat společné prostory k hezkým akcím, a naše snaha budovat není zbytečná. Chovejme se k věcem tak, jako bychom se chovali ke svým vlastním. Věřím, že jsme slušní lidé a budeme se potkávat nadále s úsměvem.

Přeji Vám všem hezké prožití svého volného času na našem hřišti, a hlavně přeji, aby zrovna na té Vaši akci bylo nádherné počasí.

 

CENÍK SLUŽEB
název produktu způsob úhrady vratná záloha, částka cena -----------------
Pronájem vnitřních prostor, ostatního vybaveni+energie-elektřina, voda-1.den jednorázově NE 500,-  
výčepní zařízení, dvou-kohoutkové chlazení jednorázově NE 300,-  
Kotel cca 80L,s i bez kohoutku jednorázově NE 100,-  
Kulečník jednorázově ANO-2 000,- 100,-  
Stan Tee-Pee cca 9 osob-1 noc jednorázově NE 200,-  
vybavení,( sklenice, talíře apod.) jednorázově ANO-500,- ------  
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
 

Příspěvky

podmínky výpujčky venkovních ploch a multi-hřiště